Tessali

Alla inlägg den 30 maj 2010

Av Therese - 30 maj 2010 13:27

Uttråkad & en aning rastlös :s jag har egentligen massor att göra här hemma. Som att plocka in kläderna i skåpet (vissa kläder ligger fortfarande i en Ikea påse, sen jag tvättade sist) fixa något att äta så magen slutar kurra så. Eller sätta upp två jätte fina tavlor som just nu står under skrivbordet och väntar på att få hängas upp! Men ingenting lockar :S


Brukar tycka att det är kul & spela lite super mario, så jag drog i gång spelet och spelade lite men gav upp efter 5min. När inte ens det lockar då är det fan illa. Hehe! Annars brukar super mario vara en av mina favorit sysselsättningar...


Skulle vilja hitta på något kul, men frågan är ju bara vad?! :O ärligt talat så vet jag inte vad det skulle kunna vara. Fattig som man är så kan man inte hitta på något som kräver att man har lite pengar på sig iaf!


Nej något måste jag hitta på, annars blir jag tokig bokstavligen talat!!! Är inte deppig el så, som det kanske låter i detta inlägg. För jag känner mig ganska glad. Men det är bara det att jag är nådigt uttråkad! Men nu ska jag inte sitta här & gnälla, bättre och ta tag i problemet ^^


Ska nog först och främst mätta magen! Sen ska jag nog ta mig i kragen och sätta upp tavlorna & sen får vi se vad man ska hitta på sen! Sorry för ett klago inlägg.



Av Therese - 30 maj 2010 12:19

Idag på självaste morsdag så har jag en kompis som fyller år :) så 

Hyvää syntymäpäivää Tuula <3 Jag hoppas verkligen att du får en mycket fin dag. För det förtjänar du verkligen! Jag tycker det är synd att vi har ett par mil mellan oss, annars hade jag köpt en fin blombukett och en liten present :) ist får jag göra så bra som det går, som tex att jag ringde dig tidigare och sa grattis. Och här kommer jag att ge dig en bild, som är bara för dig :)


    


Beundra denna fina blomma! :) Hittade en sida på internet & där stod det att om man gav någon en rosa blomma så skulle det betyda, jag är förälskad i dig och lovar dig trohet! Men det stämmer ju inte :p men eftersom du gillar rosa så får det gå ändå. Haha ;)


Men om det skulle vara något med vänskap att göra så kanske det skulle lyda något i stil med att vi ska alltid vara vänner livet ut :) vi kör på det ist.. Hehe!


Som sagt vad Tuula, ha nu en riktigt bra dag gumman! :) ta vara på denna dag och gör den till något extra! Grattis igen Tuulisen ;)


Kram din kompis Therese ...





Av Therese - 30 maj 2010 11:53

GRATTIS ALLA MAMMOR PÅ MORSDAG! Jag hoppas att ni alla mammor får en mycket fin dag idag <3 :) kanske lite frukost på sängen, tårta och presenter! Det har ni gjort er förtjänta utav =)


Mina tankar går även till alla mammor som tyvärr inte får vara med & fira denna dag med oss på jorden, utan som befinner sig i änglarnas stad =) men jag är övertygad om att ni har världens fest idag där uppe när ni befinner er.


Min älskade underbara farmor finns inte här bland oss, men hon kommer föralltid finnas i våra hjärtan <3 skulle hon ha varit här nu så skulle hon ha fått en fin blombukett från mig på sin dag. Även om farmor inte var min mamma, så brukade jag gratta henne ändå...


Grattis älskade underbara farmor på morsdag <3 vart du än befinner dig i änglarnas stad så hoppas jag på att du får en mycket fin dag. Du är en mycket speciell person för mig :) & så kommer det alltid att vara. Saknar dig, saknar ditt skratt, saknar dina bus, saknar ditt leende, saknar dina kommentarer, saknar hela dig hela tiden! :) Minä rakastan sinua <3


  






Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hej! I den här bloggen kommer du kunna läsa om min vardag som sambo till världens underbaraste kille

Gravidräknare

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Besöksstatistik

Omröstning

När ni ska koppla av, vad har ni för avkoppling?
 Ta ett bad
 Krypa ner i soffan och glo på Tv
 Läsa en bra bok
 Sticka, sy el virka
 Lyssna på musik
 Sortera foton
 Blogga
 Pyssla (scrapbook el annat pyssel)
 Ut & gå
 Vila

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards