Tessali

Alla inlägg den 21 april 2011

Av Therese - 21 april 2011 08:32

Egentligen var det meningen att jag skulle sova efter att älsklingen åkte till jobbet. Det var iaf min plan! Men precis när jag hade somnat till och var på väg in i drömmarnas värld så plingar det på yttedörren! Nyvaken gick jag upp och kollade vem det var. Och där ute stod Wilma (kompisens dotter på 4) & undrade om hennes jacka var hos mig? Men det var den inte.. (Hon skulle till dagis därför kom hon så tidigt)


Efter det kändes det lönlöst & försöka somna om igen! så jag bestämmde mig för att gå upp och starta morgonen trotts min trötthet. Sova får jag göra sen!? :-)


Idag är det torsdag & sista dagen för älsklingen på jobbet för denna vecka! + att han är ledig på måndag med. Hurra för påsktider som har röda dagar =D kommer innebära att jag kommer få umgås med sötnosen lite mer... Tackar man inte nej till :-)


Och idag kommer kära kusin i kväll & ska sova här. Christoffer (Toffe) som han heter. Kommer bli skoj. Annars händer det nog inte så mycket mer idag?! Inte vad jag vet  iaf ^^


Fick "skäll" av en kompis igår att inga magbilder kommit upp. Kanske skulle fixa det?! även om formen ser lite rolig ut och påminner mest om en jäst deg så är jag inget annat än stolt över magen och det som ligger i den :-)


Var till Örebro igår med min finaste <3 mathandlade på willys och besökte lite andra affärer också. Gick och smygtittade på magen i mellanåt för att påminna mig själv! Ibland kommer tankarna upp: jag är gravid. Jag är med barn. Jag är på tjocken. Jag har en bulle i ugnen! ^^ det känns jätte konstigt och säga det. Trodde aldrig att JAG en dag skulle få säga så. Men NU är det så ^^ det ÄR så magiskt men ack världens underbaraste resa! Denna långa väntan på att bebis ska komma är värt allt och lite till ^^


Att jag springer & spyr ibland. Att jag måste avstå från goda cider och att jag känner mig ständigt trött det är absolut värt det. Ingen chans i havet att jag ångrar mig. Att jag skulle ha gjort abort eller annvänt skydd. No way!


Min lilla skrutt - Vi längtar efter dig! snart får vi reda på VAD som döljer sig mellan benen på dig. Pojke? flicka? Jag gissar på .................Flicka =) men oavsett VAD så blir jag lika glad så länge du är frisk och kry! Om jag fick välja skulle jag vilja ha en pojke först! Men en flicka är minst lika välkommen....


Presentation


Hej! I den här bloggen kommer du kunna läsa om min vardag som sambo till världens underbaraste kille

Gravidräknare

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Besöksstatistik

Omröstning

När ni ska koppla av, vad har ni för avkoppling?
 Ta ett bad
 Krypa ner i soffan och glo på Tv
 Läsa en bra bok
 Sticka, sy el virka
 Lyssna på musik
 Sortera foton
 Blogga
 Pyssla (scrapbook el annat pyssel)
 Ut & gå
 Vila

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards