Tessali

Alla inlägg den 8 augusti 2011

Av Therese - 8 augusti 2011 09:58

Hmm. Vad svårt det är. Sitter & funderar på hur jag ska göra med den här bloggen. En bit av mig vill ha kvar den, då jag har skrivit väldigt mycket om graviditeten från pluset på stickan fram till nu v 33. Medan en annan bit av mig vill lägga ner den här bloggen & starta om på nytt. En helt färsk blogg. Vet inte om jag vill rådfråga någon heller, för då blir jag & lyssna för mycket på dens åsikt och helt plöstligt gör jag något som jag kommer ångra sen! Ska fundera under dagen & i kväll tar jag beslutet :-)


Tänker tillbaka på tiden i Storå, fråga mig inte varför. Men minnet bara dök upp! Varje morgon tittade jag på programmet, efter tio och drack kaffe till det   det var mitt sätt att börja morgonen på!




   


Så fort det blev reklam så gick jag ut & tog en morgon cigg tillsammans med sista skvätten kaffet eller så hade jag fyllt på med en omgång till...


Jag saknar kaffet <3 vill också kunna dricka det. Tycker faktiskt det är lite av en lyx & börja morgonen med kaffe. För och sen fylla på med lite mer kaffe under dagen. Det är en social grej men det var också väldigt gott! Och man vaknade till liv. Men tyvärr blev jag illa tvungen & sluta med kaffet. För lilleman i magen verkade inte nå vidare förtjust i det. För ibland kunde jag dricka det utan problem, medan vissa morgonar kunde jag spy upp det. Det funkade att dricka kaffe varannan morgon! Och till sist bestämde jag mig för & sluta helt. För vad är vittsen med och göra kaffe för och sen kanske inte få behålla det.. Det är lika med 0. Blir ibland sugen på kaffe när jag ser andra dricka det. Ser så himla gott ut. Men ärligt talat är jag rädd för och prova igen! Rädd för att det ska bli pain in the as.. Fast någon gång ska jag ge det en chans. För det vore himla fint med kaffe på morgonen igen och en em kaffe ^^ får prova när skitungen inte ligger i magen <3








Vissa gravida kan bli hel tokiga i vissa saker. Som tex någon maträtt, jord, skumgummi madrasser, oliver, kapris m.m sådan där saker man aldrig annars skulle gilla. För mig blev det aldrig så. Vilket jag är glad för. För det skulle vara lite jobbigt om jag hade blivit heltokig i & äta något speciellt & så kanske man upptäcker att det är slut. Och så kanske man inte kan åka till affären & handla det. Ojoj! ^^ vad livet skulle bli surt för mig då ;-)


Det jag har blivit och gilla lite mer under graviditeten som jag dock gillade förut också är frukt, jordgubbar, nudelsoppa & gottis saker som godis ^^ annars är allt som vanligt.. Och det ända jag inte gillar är väl kaffet :p






Av Therese - 8 augusti 2011 08:40

Dopet i lördags var fint & det var trevligt och träffa alla igen! :-) lilla flickan som skulle döpas var hur duktig som helst. Små gnällde bara lite. Men annars gick allt fint. Efter  dopet så blev det fika. Käkade en tårta som var jätte god men mäktig. Det räckte gott & väl med en bit.. Efter det åkte vi hem :-)


När vi kom hem så käkade vi lite mat och sen lade jag mig i sängen & Micke lade sig på soffan & båda somnade till en stund. Tog tydligen på krafterna & vara på dop :-) när vi vaknade igen så blev det film & sen lade vi oss.


Har fått otroligt ont i båda handlederna =/ i natt värkte dom som f*n. Var nära på att skrika till av smärta. Men lyckades behärska mig. Så drygt att smärtan sitter i handlederna då man använder händerna en hel del. Får hela tiden tänka hur jag vänder & vrider på dem. Ibland går det bra, men ibland gör det förbannat ont.. TUR jag har en tid hos barnmorskan idag! Ska ta upp det med henne då om handlederna. Så får vi se vad hon har & säga. Med min otur så säger hon väl att det bara är och vila handlederna och inte röra dem så mycket. Suck!


Även om jag tycker det är lite onödigt & gå till barnmorskan hela tiden (tycker man bara skulle gå om något kändes fel, eller om något inte funkar) så känns det skönt på ett vis. Känns skönt & få höra "Lilleman"s hjärtljud. Veta att allt ÄR bra. Fast samtidigt är jag inte den som oroar mig för allt hela tiden! Som vissa gör. Jag tar allt med ro. Jag vet att ju längre in i graviditeten man kommer så blir det bra trångt för lilla bebisen & röra sig. Den har inte lika mycket plats att sparka osv. Så om den inte sparkar så mycket så vet jag att det är naturligt. Så jag är inte den som springer & söker hjälp på en gång..


Nu ska jag borsta tänderna. Inta sängläge & vila ryggen som värker lite granna. Sen glo på Tv en stund tror jag :) btw så lade jag mig 20.30 igår. Gud så skönt det var. Har fått många timmars sömn! :-) välbehövligt.


Idag ska jag förresten försöka fixa blogg designen! *Hoppas* jag lyckas. Är inte alls bra på det där egentligen. Men vill få till en fin design. Skulle vilja ta hjälp ut i från. Men känns sådär och lämna i från sig lösen m.m



Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hej! I den här bloggen kommer du kunna läsa om min vardag som sambo till världens underbaraste kille

Gravidräknare

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011
>>>

Senaste inläggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Besöksstatistik

Omröstning

När ni ska koppla av, vad har ni för avkoppling?
 Ta ett bad
 Krypa ner i soffan och glo på Tv
 Läsa en bra bok
 Sticka, sy el virka
 Lyssna på musik
 Sortera foton
 Blogga
 Pyssla (scrapbook el annat pyssel)
 Ut & gå
 Vila

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards