Tessali

Alla inlägg under maj 2011

Av Therese - 10 maj 2011 11:49

 


Var på ultraljudet igår & allt såg bra ut, till min & Mickes stora lycka! känns skönt & ha fått det bekräftat att allt var bra!


Innan vi for i väg till Örebro så tog jag ett "allvarligt" snack med bebisen i magen om att h*n gärna fick visa upp sig mellan benen för att både jag och Micke ville veta könet. Bebis tog mina ord på allvar. Så nu VET vi :-)


Och det är...........




  











Jag blev överlycklig över beskedet! För jag har alltid vela ha en son! <3 jag har alltid haft en bild i mitt huvud & det är att jag sitter där med världens sötaste pojke i min famn. Har nästan aldrig haft samma bild i huvudet fast med en tjej! Det var som om något har sagt till mig hela tiden att jag kommer få en SON! Gud vad jag är GLAD.... Skulle kunna skrika ut i hela världen att jag ska få en POJKE! Micke tror jag också blev riktigt glad. För han vill ha sällskap i garaget sen ;) hihi...



Av Therese - 9 maj 2011 09:52

Äntligen måndag idag!    aldrig annars så har måndagar varit en favorit dag i veckan som det är nu. För idag ska jag & älsklingen åka till Örebro, för vi ska på ultraljud <3 ska bli underbart och få se den lille i magen igen och bäst av allt är att idag har vi möjlighet & få reda på könet. Hoppas verkligen vi får chansen & ta reda på det. Ska försöka prata "allvar" med bebis om att vi faktiskt verkligen vill :-) spelar ingen roll om det bara är för denna gång :p nästa gång med barn nr 2 (antar att vi vill ha ett till sen) då kan det bli överraskning såfall. Men NU vill vi se :p


Har bäddat upp med massa täcken & kuddar på balkongen. Ligger i solen och jäser. Ska se lite på andra avenyn en stund tänkte jag. Sen blir det kanske & läsa en bok (i det tysta heter den) har inte läst den förut, men den verkar grymt bra men hemsk.


Nej avsluta skrivandet och ligga här en stund. Sen får vi se vad man ska hitta på! Några timmar kvar. Suck :p



Av Therese - 8 maj 2011 17:53

Herrejösses vad tråkigt jag har! klockan har verkligen gått snigel sakta. Dom senaste 3timmarna så har jag lyckats kolla klockan en gång i timmen ^^ har trott att klockan gått fortare och sen när jag tittat så har det bara gått en timme varje gång.


Finns egentligen hur mycket saker som helst att göra! Men idag känner jag absolut inte för att göra något vettigt alls. Andra saker som brukar vara kul & göra som tex se andra avenyn, sitta vid datorn osv har inte ens kännts kul :s uch blir tokig snart.


Skulle vilja dra ut med bilen & åka någonstans med älsklingen <3 inte planera något, utan bara åka någonstans! men det blir det inte idag, för han håller på och fixar galaxen (?) =p


Har en dröm. Vanligt vis så brukar min lista vara lång med drömmar som jag vill ska gå i uppfyllelse! Men nu har jag bara en dröm & jag hoppas verkligen att den går i uppfyllelse, helst snart..! Ingen skulle bli gladare än jag! skulle bli överlycklig. Så nu ska jag hålla tummarna för detta! Jag vill tyvärr inte berätta något nu. Inte fören drömmen har slagit in! Och tyvärr vet jag inte när den gör det.. Det kan handla om någon dag, veckor, månader eller år :/ men ska göra allt för att det blir av.. Helst NU på en gång ;D


Nej innan paniken blir allt för stor så ska jag se till & göra något! vill att älsklingen kommer upp så vi kan göra något tillsammans ;) men det verkar ta en stund till... Så jag får roa mig med något annat :( :p

Av Therese - 8 maj 2011 10:18

Hur många gånger har man inte läst en bok där två människor blivit förälskade & inlätt ett förhållande? där kärleken lyst starkare än solen. Då man alltid har önskat att det var en själv det handlade om..


Om jag ska vara 100% ärlig så trodde jag att jag aldrig skulle finna den "rätta" killen. En som jag verkligen ville dela mitt liv med och bygga upp en framtid med. Trodde det alltid skulle förbli en dröm, som inte skulle gå i uppfyllelse!


Nu sitter jag här: Har en pojkvän som jag älskar mer än livet, vi bor tillsammans och är då sambos. Är gravid och bär vårat kärleks barn i magen. Vi har drömmar och vi vill båda bygga upp en trygg och fin framtid tillsammans.


Jag är oerhört lycklig och glad för att jag har fått denna chans. Jag är så glad för att jag funnit en kille som Micke!:) han är verkligen en underbar grabb. Tjejer där ute ni har verkligen missat något. Men ÄR glad för att ni har gjort det samtidigt också. För annars hade jag aldrig fått denna chans ;)


Jag älskar verkligen min fina Micke - förhoppningsvis föralltid. Tyvärr sägs det att en kärlek inte varar förevigt. Och det kan ibland skrämma mig :/ för jag vet ärligt inte om jag skulle palla om det tog slut mellan oss! :'( innerst inne vet jag att man gör det och att man någon gång kommer över det. Men det skulle bli jobbigt och jag skulle nog få ägna många vakna timmar eller gråta mig till sömns. Men skulle väl ändå försöka rycka upp mig eller vara stark, iaf för barnets skull. Det som skulle kännas mest jobbigt är nog att jag ändå skulle vara tvungen & träffa Micke efteråt. För och diskutera om barnet eller lämna det hos honom när det hans tur att ha barnet..


Men som sagt vad NU är NU och jag har INGA planer på att göra slut och jag hoppas heller att det aldrig kommer den dagen det gör det. Vill inte tänka på det nu. För vi har det bra tillsammans! :-)


Kände nog mest för att skriva av mig! och berätta HUR mycket jag älskar denna kille <3 ;)


  Min fina Micke - dricker en öl & njuter av livet ;)


Av Therese - 7 maj 2011 18:32

Gör älsklingen sällskap & dricker en kall öl    smakar ljuvligt gott! Ni kan vara lugna, för det är inte med alkohol i. Är ju gravid och det går inte ihop med fylla då.


Hade jag inte vara gravid så kan jag lova er att jag hade festat loss idag. Men nu befinner jag mig i en annan tid och jag är mitt i en underbar resa =D och jag ångrar absolut inget...


Älsklingen har lovat att sen när bebis är här och sen när den blivit lite äldre då ska han vara hemma med bebis och jag ska få dra ut på krogen & festa loss lite! ska inte amma och det är inte för att jag ska kunna dricka fortare el något sådant. Att jag inte vill amma det är privat. Inget jag kommer dela med mig utav till alla..


Jag är inte sådan person som tycker livet går ut på supa, bli full och så. Men självklart kan man sakna det också. Och speciellt NU när man måste hålla sig borta från det först 9månader och sen ett tag till...


Nog pratat om det ;-)


Hoppas att ni får en trevlig kväll. Jag ska försöka ha det =)

kram

Av Therese - 6 maj 2011 07:26

Idag ska jag & Tina (pappas fru) åka till Pålsboda vid 10.30

Vi ska träffa en ryggdoktor   han ska ta sig en titt på min 

foglossning & förhoppningsvis kan han hjälpa mig med det.

Skulle vara grymt skönt om man kunde bli av med lite smärta iaf. 







Denna ryggdoktor som vi ska till, känner vi! :-) det är min

mosters man. Så av den enkla anledningen väljer vi att åka lite längre.

för det är mycket roligare att träffa någon man känner!

Om det inte vore för att vi kände han, så

hade vi säkert tagit någon ryggdoktor på närmare håll..


Hade problem med min rygg förut och då åkte jag också med till honom

Och efter det besöket så mådde jag prima! alla problem försvann :-) 

Han är verkligen duktig och kan sitt jobb!



När jag har kommit hem från Pålsboda, mår förhoppningsvis bättre :-D så

ska jag fixa lite käk till mig och älsklingen. Sen ska jag försöka

städa lite. Dammsuga och torka golv behövs göras..

Så mycket mer kommer det inte hända, även om det är en fredag.

Innan jag blev gravid så festade jag ibland och det var trevligt :-)

Nuförtiden består mina fredagar av godis och dricka ;-) och film.

Mycket trevligt det också...

Fast ibland kan jag i ärlighetens namn sakna festerna ;D

men tänker på bebis och då känns det inte lika viktigt.


Puss & nyp i stjärten...







Presentation


Hej! I den här bloggen kommer du kunna läsa om min vardag som sambo till världens underbaraste kille

Gravidräknare

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Besöksstatistik

Omröstning

När ni ska koppla av, vad har ni för avkoppling?
 Ta ett bad
 Krypa ner i soffan och glo på Tv
 Läsa en bra bok
 Sticka, sy el virka
 Lyssna på musik
 Sortera foton
 Blogga
 Pyssla (scrapbook el annat pyssel)
 Ut & gå
 Vila

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards