Tessali

Alla inlägg den 2 februari 2011

Av Therese - 2 februari 2011 19:30

Nu ska jag ta mig ann om tvätten i maskinen & hänga upp den på tork! sen ska jag krypa ner i sängen & se tre kronor en stund :) efter det sova! sova är nästan det ända jag har gjort idag :P somnade vid 12.00 tiden och vakna 14.30 :o är fruktansvärt trött hela tiden. Brist på vitaminer kanske?! eller till och med järn. Eller något sådant.. Vem vet?!


Nej tvätten och sova! Barnprogrammen är slut för en stund sen. Då ska man gå och lägga sig ;-) Det som e positiv med och lägga sig tidigt är att natten blir så lång! :D skönt. Jag som älskar att sova! hihi..


PS. Sambon är sjuk :( inte länge sen som han var det.

Älskade plutten <3


natti

Av Therese - 2 februari 2011 06:27

Idag är det onsdag & snart är det helg igen! Jag som bara går hemma om dagarna borde tycka att dagarna går snigelsakta, men det tycker jag inte. Jag säger på fredagen gud vad skönt med lite helg och huxflux är det måndag. Hinner knappt lägga märke till måndagen fören det är fredag igen... Bra knepigt det där.


Älsklingen håller på att bli sjuk :/ han klagade på halsont och förkylning igår och idag lät det tyvärr inte bättre! *suck* var ju inte länge sen som han och jag med för den delen var sjuka! men det går väl något skit någonstanns som man blivit smittad av...


Idag kommer hunden Smulan hit :-) Smulan är ett namn jag har fruktansvärt svårt för. Tycker det är rätt fult. Men men! Och måste man nu heta det så är det ingen hundnamn tycker iaf inte jag!


På tal om namn, finns ganska många namn som jag tycker är fula. Bland annat är det ju Smulan som jag nämde ovan, sen är det Loke (förlåt till alla som heter el känner någon som heter så) jag vet inte varför men jag kan bara inte med det namnet.. Sen tycker jag heller inte att Karl, Nils, Herman, Valter, Fanny och saga är så fina namn :P finns många, många fler namn. Men detta är några jag kunde koma på nu.. Alla är olika och tycker olika om namn! Har du något/några namn du INTE tål? som du bara vill stänga av öronen helst när du hör namnet. Det vill jag verkligen när jag hör dessa alla namn :S 


Btw annars händer det inget speciellt idag. Ska väl se tre kronor i vanlig ordning.

Pyssla, laga mat, tvätta och tömma/fylla diskmaskinen.... Och ev bada :-)skulle vara

super skönt...





Presentation


Hej! I den här bloggen kommer du kunna läsa om min vardag som sambo till världens underbaraste kille

Gravidräknare

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Besöksstatistik

Omröstning

När ni ska koppla av, vad har ni för avkoppling?
 Ta ett bad
 Krypa ner i soffan och glo på Tv
 Läsa en bra bok
 Sticka, sy el virka
 Lyssna på musik
 Sortera foton
 Blogga
 Pyssla (scrapbook el annat pyssel)
 Ut & gå
 Vila

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards