Tessali

Alla inlägg under februari 2011

Av Therese - 24 februari 2011 09:09

- 18 ute . Inne vet jag inte riktigt hur kallt det är, men kallt är det iaf. Hutter, Hutter :/ sitter med dubbla kläder, termobyxor & en stor filt på mig och ändå fryser jag. Uch inte är det roligt inte :s Men vi håller på att elda så förhoppningsvis blir det väl lite varmare om en stund, i hope! ^^_^^  =)


Snacka om att man är bortskämd i Gusselby, där man får justera värmen i lägenheten bäst man vill utan att det kostar :) elen ingår ju.. Nice..


Är lite nervös för OM tåget går som det ska idag :o för jag VILL verkligen åka hem idag. Nog för att jag har haft det jätte bra här i Rundberget som jag är i nu men saknar katterna & Micke <3 :'/


Nej men på något vis borde jag komma hem :-) i hope..


Nej nu ska jag ta & hitta på något. Käka godis kanske ;-) ehm nej kanske inte

Av Therese - 22 februari 2011 13:54

Bolt (katten alltså) tappade sin första tand idag!   stora killen. Blev dock lite förvånad när jag såg något som ploppade ut ur munnen. Undrade först var det var? Men det var ju hans tand ^^


Idag ska jag åka till Kopparberg & fira min lillastorasyster som fyller 20år idag. Tiden har verkligen rusat förbi en, utan at jag märkt något. Haha!

Ett minnet som jag aldrig kommer glömma är, när jag var 3-4år någonting och satt i sängen & matade Sanna med saft i flaska, samtidigt bläddrade jag i en vi föräldrar tidning =)


Så klockren bild ;-) 


Och nu är Sanna stor flicka <3 :O)


Så Kopparberg & fira Sanna. Sova kvar där över natten! ska bli skoj och träffa allt folk igen. Och det ska bli så himla mysigt och komma ut i skogen!

Det är väl tänkt att jag bara ska sova där en natt, men det kanske blir två. Vi får se hur det är. Om man har kul och hur det går att vara utan Mickepicke ;-)


Nu måste jag sätta fart med allt jag ska hinna göra innan jag åker i väg. Micke är så söt så han skjutsar mig =) tack tack...


Ses i morgon el övermorgon då!




Av Therese - 18 februari 2011 07:13

Idag är det FREDAG :) och mitt schema är fullspäckat! Men det är bara kul när det händer en masa saker kring mig. Skönt & slippa att sitta hemma och glo, vilket jag gör i vanliga fall. Så dom få dagarna när det händer en eller flera saker då njuter jag i fulla drag! känns så otroligt skönt och lämna hemmet för en timme eller tre :0)


Det som står på schemat idag är att jag först ska åka till Linde med Nina & barnen <3 vi ska på kyrkis,  det är en grupp för föräldrar och barn. Man hittar på olika saker,  som tex: Leker, sjunger, pysslar och fikar tex. Jag har dock inga egna barn men tycker det är kul och följa med ändå! Leka lite med andra barn samt lära känna lite folk :-)


Det är första gången jag följer med till Lindes kyrkis, förut brukade jag följa med när hon åkte till Guldsmedshyttans kyrkis! Så det ska bli kul och se hur det är i Linde. Om det är bra, bättre eller jätte bra :-) jag tror det är bra men hytta bättre. Men det får vi se sen..


Efter det ska vi handla. Skulle vara kul & handla massa roliga saker eller kanske lite nya kläder :0) men så roligt ska vi inte ha det :P ska handla massa tråk saker men behövliga dock. Som tex: Kattmat.


Och i eftermiddag ska jag, Micke, Elin och John äta mat på kebab huset :0)

ska bli riktigt gott. Får se vad man ska äta. Alltingen blir det kebabtallrik el

pizza. Eller hamburgare vore också fint...


När vi är mätta och belåtna så drar vi till Elin och hjälper henne med flytten till Gusselby :0) fyfan vad skoj att du äntligen ska flytta hit. Kommer vi kunna umgås oftare! och det kommer bara bli trevligt..


SEN efter allt detta då blir det inta sängläge & kolla på film :0) sen sova...


Så dagen kommer vara ganska fullspäckad, men ack så roligt!


Nu ska jag föra över pengar till mitt konto och sen göra mig i ordning så jag är klar vid 09.00 ...





Av Therese - 17 februari 2011 11:06

Nu ska jag käka lite vitlöks baguette med tomat & gurka   det skulle ha varit gott med en ostskiva eller två men tyvärr är den slut :(


Sen kan dagen börja! Schemat idag är fullspäckat


1. Bada

2. Slänga in tvätt i maskinen

3. Tömma diskmaskinen

4. Baka (vet ej vad)

5. Elin kommer på besök =)

6. Damma och städa lite

7. Laga mat (kyckling, ris och tikka masala) tror jag det blir

8. Tv ;-)




Av Therese - 16 februari 2011 15:23

Har bakat en äppelpaj, som nu står i ugnen!   så snart kommer det dofta ljuvligt i Lindström/Larssons kök. Ska vispa ihop en sås alldeles strax. Sen efter det ska jag ta tag i städningen. Måste dammsuga då det är katthår och kattsand i varje hörn. Nej inte riktigt kanske, men nästan! ^^ 


Efter städningen ska det fixas mat.. Vad det blir är än gåta fortfarande. Men mest troligt är det att det blir en makaronipudding :-) mumms!


Vid 16.30 kommer mitt hjärta hem. Och det är MYS ;-)


Nej nu ska jag ta och sätta fart... Bjuder på en bild, så ni blir lite frästade :P


   

Av Therese - 16 februari 2011 08:08

Godmorgon bloggvärlden!   sitter & väntar på att Elin ska komma. Trevligt med lite morgon besök. Hon skulle lämna dottern på dagis bara innan hon dyker upp..

Ska bjuda på lite kaffe. Själv ska jag dricka lite oboy ;-) och käka en macka el två.

Så man inte åker i väg med tom mage :/ det vore inte så lyckat..


Om någon undrar, så har jag nästan slutat med kaffet helt. Dricker knappt ens en kopp om dagen. Vissa dagar går det ner två. Men annars är det nästan borttaget helt...


Måste förändra sig lite :P börjar med kaffet.. Haha


Nej ska göra mig i ordning lite innan Elin kommer! morsning korsning

Av Therese - 15 februari 2011 14:53

Kom ingen vart med städningen. Hamnade framför tven & tittade på cityakuten   jag tittade på det väldigt mycket som yngre, men sen av någon anledningen så slutade jag & titta på det...


Och NU har jag lagt märke till att dom sänder det 13.30 på kanal 8 :) så det har jag börjat plöja igenom.


Nu ska jag gå ut i köket & fixa lite mat. Idag blir det korvstroganoff & pasta. Ska även koka lite ris till, för jag tror Micke hellre föredrar det än pasta (om jag känner han rätt)


Sen efter maten ska jag försöka göra ett nytt försök med & städa...


I morgon är det onsdag & då ska jag till Linde. Dags för ett äventyr igen ;-) som jag fortfarande inte kan nämna vad saken gäller :P


Det jag ska göra har inget med själva Linde att göra i sig. För jag skulle kunna göra det i Örebro, Storå eller Kopparberg också om det vore så!


Mat & städ var det ja.... 


 

Av Therese - 15 februari 2011 14:37

 

Ringde mamma tidigare. Vi satt & talade en stund. Ringde från min mobil till hennes, talade ca 15min & det hela gick på ca 70:- så det är inte billigt att ringa över till henne. Men med andra sidan så ringer jag sällan, så dessa pengar är inte mycket att bråka om!


Det är verkligen underbart att få höra hennes röst igen, efter en lång tid.. Det betyder nog mycket för både mig & mamma =) sist jag ringde var för ett tag sen & då fick jag även prata med Sabina, min lillasyster <3 och det var också underbart, att få höra hennes glada lilla röst i andra sidan av telefon, hihi. 


Jag önskar att vi kunde talas vid i telefon mycket oftare än vad vi gör. Men tyvärr kostar det några kronor varje gång :/ så tyvärr kan jag inte ringa så ofta som jag skulle vilja. Men det få gånger jag ringer, den tiden tar jag vara på lite extra.


Vissa har sina föräldrar i ett annat land, vissa uppe i himlen! Vissa har sina i sin närhet, vissa bor med sina föräldrar. Oavsett hur det än är, så har vi en sak gemensamt & det är att vi älskar våra föräldrar

Presentation


Hej! I den här bloggen kommer du kunna läsa om min vardag som sambo till världens underbaraste kille

Gravidräknare

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Besöksstatistik

Omröstning

När ni ska koppla av, vad har ni för avkoppling?
 Ta ett bad
 Krypa ner i soffan och glo på Tv
 Läsa en bra bok
 Sticka, sy el virka
 Lyssna på musik
 Sortera foton
 Blogga
 Pyssla (scrapbook el annat pyssel)
 Ut & gå
 Vila

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards