Tessali

Alla inlägg under september 2010

Av Therese - 14 september 2010 21:25

Ska strax krypa ner i sängen och se på film innan man ska sova!:) i kväll blir det Kalle Blomkvist och Rasmus. Har fått upp ögonen för "gammla" filmer =D var ju så otroligt länge sen man såg vissa filmer, så det är kul och se dom igen och minnas tillbaka lite :P


Har varit duktig och tagit mig ann om disken! Var dock inte så mycket denna gång, tack och lov! Men drygt var det iaf (fast det är det väl alla gånger) men ändå ..!


Sitter & väntar på att min flickvän ska ringa! Hon skulle se på något tv program som var efter idol,vad vet jag inte riktigt !? men jag hoppas att det slutar snart så hon kan ringa! ^^ för jag börjar som sagt bli lite trött .!


Funderar på om jag ska ta en snabb dusch :) men jag lovar att precis när jag gått in i duschen och står där intvålad, DÅ kommer hon säkert ringa. Skulle inte förvåna mig. Haha! ^^


Nej skicka ett sms till skrutten och sen duscha! Godnatt folket <3

Av Therese - 14 september 2010 15:34

Tänkte dela med mig utav receptet på pannkakor som jag hittade på internet :]dom blev otroligt goda! dom blev riktigt saftiga, inte alls sådär torra som jag brukar tycka pannkakor blir...

Det som jag gillade med det här receptet är att man behöver inga ägg :] som i detta fall hade jag inga hemma, förutom 1 och det brukar gå åt 2-3annars!? och så tyckte jag även det var bra för dom som inte tål ägg heller..


Mitt betyg blev 4/5 det som gjorde att 1poäng drogs var för dom fastnade gärna i stekpannan :S även om jag stort sätt dränkte pannan med olja! Så det var lite marigt och vända på dom!


Du behöver:


3dl vetemjöl

2tsk socker el ½tsk vaniljsocker (jag tog bara socker)

1tsk bakpulver

0.5tsk salt (det kan man ta den mängd man sj vill)

6dl mjölk

2.5 tsk magarin (att steka i)


Såhär gör du :


Blanda vetemjöl, bakpulver, socker el vaniljsocker och salt i en bunke


Häll på mjölken under vispningen så att smeten blir klimpfri


Häll i matfettet i stekpannan och sedan häller du i smeten!


Lycka till




Av Therese - 14 september 2010 10:46

Har fått ont i svanskotan :S känns ju lagom kul. I mellanåt så känns det faktiskt ingenting! Men rätt som det är så "hugger" det till och då gör det fruktansvärt ont :S

Vet inte varför jag har fått ont där, troligen av allt städ igår! Och så har man kanske sovit lite halv galet vad vet jag?! 


Ska fixa dagens middag nu :] om svanskotan tillåter det vill säga! Tänkte fixa i ordning lite ärtsoppa och pannkakor! *Mumms* var länge sen man åt det :p blev plötsligt otroligt sugen på pannkakor. Men det mättar ju inte spec länge om man bara äter det. Så jag rotade runt lite i frysen och fann ärtsoppa! Sådan där man slänger in i en kastrull och värmer upp, klart! :]


Efter maten ska jag krypa ner i sängen och vila den onda svanskotan! ska ta fram en värmedyna och glo på ett avsnitt av tre kronor! ^^


Får se om det blir någon farfar idag. Jag vill dit för och träffa honom :] men det regnar och är så satans kallt. Så vi får se om jag trottsar vädret och drar dit ändå el om jag stannar hemma!


Ska iaf försöka lägga ut lite mer saker på annons på lindenytt :] vore gött med extra pengar och så vore det så himla gött och bli av med lite prylar som ändå bara står och sammlar på sig en massa damm! Men just nu går det segt med försälningen! Har sålt en sak av 5kanske :S inte bra! ^^


Nej ska fixa maten nu innan magen hungrar ihjäl ;]

Av Therese - 13 september 2010 23:40

Kommer ni ihåg guldstjärnorna man fick i skolan när man var liten? :-) tror man fick en sådan om man hade gjort sin läxa!? el vad det nu var..


Hur som helst en sådan guldstjärna skulle sitta fint nu :] så jag tänker faktiskt ge mig själv en sådan,  

för jag känner mig så otroligt duktig! Ja inte för att jag har gjort en läxa *fniss* utan snarare för att jag har städat hela lägenheten! :-) gud vilken tid det tog :p började med städningen runt 13.00 och 22.00 tiden så blev jag äntligen klar! Tog lite pauser då och då (röka, äta och handla) så därför tog det så lång tid. Hade jag inte haft några pasuer så hade jag varit klar tidigare! 


Dammade, dammsög, tvättade golvet, bytte gardiner i sovrummet, bädda rent i sängen och städade toaletten! :-) så nu är det rent och fräscht! här hemma igen.

Känns faktiskt vääääldigt skönt...


Nu värker min rygg och mina fötter! Så det ska bli otroligt skönt och få krypa ner i sängen och se på film :-) det har jag gjort mig förtjänt utav...!


Ps. Ibland måste man stanna upp och berömma sig själv också!! =D


Nu har jag bara en sak kvar och säga och det är, GODNATT!


Av Therese - 13 september 2010 12:40

Idag är det åter igen dags för en storstädning! Många av er funderar nog vad jag pysslar med eftersom jag skriver rätt ofta att jag ska städa. Men saken är den att jag är ganska lat av mig (spec vad det gäller städning) så ja det blir inte alltid gjort och sen har jag 4katter också som är expert på att "stöka" till :p men det är något man får räkna med när man har djur! Och jag skulle absolut inte vilja byta ut detta liv till djurlös... Aldrig!


Nej ska dra på lite musik och poppa loss lite medan man städar så blir det roligare!


I kväll blir det halv åtta hos mig och biggest loser OM jag städat klart vill säga. Annars ryker min tv tid :p

Av Therese - 12 september 2010 18:59

Tror fan nästan det :) lade ut lite saker på annons igår på www.lindenytt.se (om någon är sugen och kika) bland annat lade jag ut ett par högtalare till datorn för 150:- och idag fick jag ett sms från en kille som var intresserad av och komma och kolla på dom! Och självklart fick han det :-) vid halv sju dök han och hans poolare upp. Inge funderingar här inte, han tog dom direkt! Snäll som jag var så erbjöd jag honom att han kunde få testa ljudet på datorn så han verkligen ser med egna ögon att dom funkar som lovat. Men han sa, nej det är lungt. Funkar dom inte så är det inget mer med det. Hehe! Sant ^^ fast jag skulle nog inte heller begära att någon skulle visa ljudet för mig. Känns inte helt rätt, fast egentligen är de det. Så 150:- rikare blev man. Eller snarare 100kr fattigare. Blev tvungen och dra till konsum och handla lite ...


Hoppas killen blev nöjd med sitt köp! Jag blev nöjd för och bli av med dom. Trodde jag skulle få använding för dom. Men dom har typ bara fått stått och sammlat på sig damm..


Och i kväll så börjar ensam mamma söker! För er som missat det :-)


 


Så det känns verkligen som en lyckodag! Tjänat pengar + favorit programmet har börjat :-) yeaah



Ska till Nina och titta på det eftersom jag inte själv äger 3:an =/ men det är bara kul med sällskap! Så tack Nina för att jag får titta hos dig. Kommer gärna och tittar på det med dig from idag :-)


När jag kommer hem blir det kvällsmat, nudelsoppa =P och se film, Eva och Adam fyra födelsedagar och ett fiasko :-P var så otroligt länge sen sist. Haha.. Nostalgi

Av Therese - 11 september 2010 21:46

Lördag idag..! Dock inte många timmar kvar innan denna lördag har passerat :) har haft en helt okej dag! Har umgåts med Nina och barnen mest hela dagen! Suttit ute och snackat skit ;-) och så blev det en härlig promenad. Även om det inte har varit varmt så har det ändå varit helt ok väder!


Har fått tvätten tvättad också, vilket behövdes! Hände en olycka :o någon av katterna hade använt min säng som kattlåda, uch det ogillas skarpt! TUR det finns en bra uppfinning för det, själva tvättmaskinen! Passade även på att tvätta lite andra kläder också.


Har även tagit i tu med disken, hade bildats ett litet berg :( också något som ogillas skarpt! Ska ha koll på loppisar, auktioner (?) och på www.lindenytt.se efter en bänk diskmaskin. Snacka om att den kommer bli min bästa vän :-D så otroligt trött på att handdiska allt :o speciellt när det är mycket disk...! Men det får gå.


Ja annars har det inte hänt så mycket :-) haft lång tråkigt nu på kvällen. Och inte finns det mycket och se på tv heller och fb har det varit väldigt dött i kväll :o passade på och titta på film då, Farsan :-) den är så otroligt rolig film..


Ska strax äta något, vet att jag inte borde äta såhär sent. Men nu fick det bli så :o ska äta lite rester från middagen! :-) det är helg så ibland får man fuska (a)

och till maten ska jag se filmen hipp hipp hora.! Var så länge sen sist. Så jag ska se den och minnas tillbaka ;-)


Ha en bra kväll. Ska ge mig nu!

Av Therese - 10 september 2010 12:55

Ett stort grattis på din 7års dag : ) Hoppas att du får en mycket fin födelsedag!

Med en god tårta och fina presenter! Kanske får du något som du alltid har önskat

dig. Önskar så att jag kunde vara med och fira dig på denna idag. Mina tankar finns hos dig hela dagen ..! det lovar jag dig.


Ett stort grattis älskade lillasyster Sabina på din 7års dag!


  Se så söt hon är! :) hon är precis på väg och säga något när jag tog kort, så därför "gapar" hon..


Även om varken hon el någon annan i familjen läser min blogg, så tänkte jag ändå ge henne en bild, som jag vet att hon gillar! Nämligen Hello kitty <3 ngn gång kanske hon får chansen och se denna bild och då blir hon säkert glad...


 






Sabina, även om vi bråkar väldigt mycket så ska du veta att jag älskar dig enormt mycket! Jag vet inte vad jag skulle göra om jag förlora dig!

Presentation


Hej! I den här bloggen kommer du kunna läsa om min vardag som sambo till världens underbaraste kille

Gravidräknare

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2010 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Besöksstatistik

Omröstning

När ni ska koppla av, vad har ni för avkoppling?
 Ta ett bad
 Krypa ner i soffan och glo på Tv
 Läsa en bra bok
 Sticka, sy el virka
 Lyssna på musik
 Sortera foton
 Blogga
 Pyssla (scrapbook el annat pyssel)
 Ut & gå
 Vila

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards