Tessali

Alla inlägg den 17 januari 2011

Av Therese - 17 januari 2011 19:05

Micke åkte i väg till Storå ^^ brukar alltid följa med när han ska någonstans i vanliga fall men idag stannade jag hemma! tänkte att det kunde vara skönt för honom att få åka själv också någon gång   nu har han chansen att träffa kompisar och hitta på något en stund utan att han har en flickvän släpandes efter sig ;-)


Det är inte ofta som sagt vad som han hittar på saker med sina poolare utan mig! :P annars är vi stort sätt alltid tillsammans!


Vill inte ta dö på kärleken redan nu :( ibland behöver man vara i från varandra också. Okej vi är i från varandra mellan 06.30-16.30 på veckorna men då jobbar han. Inte riktigt samma sak..


Är galet trött & uttråkad = ingen bra kombination (?) funderar på att lägga mig i sängen & glo på tre kronor. Riktigt skönt och bara slappa när man är trött. Och kolla på tre kronor ja då går tiden ^^


Men först ska jag slänga i ny tvätt i maskinen :) sen ta ner den torra tvätten från torkskåpet.....



Av Therese - 17 januari 2011 07:21

Godmorgon alla fantastiska människor!   En ny arbets vecka för Micke. Och en ny vecka för mig att försöka fördriva tiden på bästa sätt. Det blir väl det gammla vanliga skulle jag kunna tro. Tre kronor, bädda sängen, städa, damma, tvätta, fylla och tömma diskmaskinen och så sitta vid datorn. Det är så mina dagar för det mesta ser ut. Eller tja städa och tvätta gör jag väl kanske inte precis varje dag ^^ men fördriva tiden genom att sitta vid datorn och så glo på tre kronor det är min vardag det. 


Önskar så att man hade något att göra om dagarna. Just nu skulle jag nog kunna tänka mig göra vad som helst. Plugga eller arbeta ^^ det spelar snart ingen roll VAD det är för jobb. Men bara det ger pengar och trevliga kollegor.. Efter att ha gått hemma en lång period då tröttnar man ganska mycket :/ när jag har pratat med "folk" om detta då säger dom flesta att, börja träna igen! Men det är inte samma sak. Träning ger inte betalt, gör heller inte så att man kan umgås med folk :P NEJ jag vill ha jobb el ev plugga. Något att liksom gå till, göra det man ska, äta lunch, snacka skit och sen gå hem! känna sig duktig, känna sig välbehövd m.m att det ska vara så svårt


En bästa kompis är också något jag önskar att jag hade! <3 En sann vän som alltid finns där. Någon att ringa till & prata bort några timmar med :D någon som inte blir sur om det gått några dagar och vi inte har snackat. Någon som är sugen på att hitta på saker (tid och otid) som text ta en fika på stan, bowla, festa, promenera m.m

Någon man kan dela livet med, någon att dela alla hemligheter med. Någon som har lika/liknande intressen som jag. Denna någon som inte har barn! Kanske en någon som drömmer & längtar efter barn precis som J.A.G någon som VET hur det känns att försöka och inte fälla en tår varje gång man ser en gravid mage, någon som vet hur det känns när hjärtat blöder, någon som vet hur hårt man får kämpa när någon närastående säger dessa 3 orden: JAG ÄR GRAVID. Känner mig så j*vla ensam ibland ^^ det är galet hur ensam man kan känna sig!


Min längtan Ja som jag skrev ovan. Jag längtar SÅ tills den dagen är här då jag själv får säga för första gången att jag är gravid, är med barn, på smällen eller att jag har en bulle i ugnen! Den dagen skulle jag vara lika glad som att jag skulle ha vunnit 1miljon på lotto el dyl. Inga pengar i världen skulle få mig så glad som den dagen jag testar positivt.


Jag vet att jag skulle klara mig fint. Jag vet att jag skulle klara det ekonomiskt. Jag vet att jag skulle klara av att bli en fin mamma. Jag vet att jag skulle orka och gå upp mitt i natten för och mata, byta blöja el vagga barnet tills sömns! Jag vet att jag skulle fixa detta även om barnet blev kolikbarn. Jag bara VET att jag skulle fixa alla prövningar längst vägen ^^ jag vet att jag skulle bli en hönsmamma, jag vet att jag skulle älska mitt barn från först stund, jag vet allt detta och lite till ;-)


VART är du älskade son? Vart är du älskade dotter? Vart är DU? snälla, kom till mig. Jag ska vårda, jag ska skydda dig, jag ska älska dig. Jag ska ge dig trygghet <3









Av Therese - 17 januari 2011 07:05

     


Har återigen budat lite på tradera! dessa 3 plagg har jag vunnit & väntar nu ivrigt på att det ska dimpa ner i brevlådan  ska bli kul med lite nya kläder i garderoben. Just sommarkläder har jag ganska dåligt utav & spec när jag har gått ner i vikt... Dessa underbara kläder kan man ju använda NÄR som men kommer väl mest bli under sommaren kan jag tänka mig!


Ska buda på ett par schyssta leggins & sen en tröja! men sen är det färdig handlat. Måste ju kunna överleva resten av månaden också ^^ kan ju inte sitta helt utan pengar sen, hihi...


Tycker det är super kul och buda på tradera! Vinna snygga kläder billigt. Hade jag handlat alla dessa plagg på typ Hm tex då hade jag nog fått punga ut en del..


Har även lagt ut lite kläder & prylar på tradera (hoppas på att sälja något) så man kan dra in lite extra pengar. För just nu vinner jag mer än säljer ^^


Har bestämt mig för en sak och det är att jag får använda ca 500kr varje månad till kläder (ja om jag känner att jag behöver något plagg) vilket jag är i behov just nu. Har dåligt med det mesta!!! :( men skulle ja en månad inte behöva kläder ja men då spar jag självklart dessa 500kr och kan utnyttja dom till något annat någon annan gång! :-)


Uch börjar känna mig lite smått shopping beroende! ^^

Haha nej så illa är det inte. Men det är kul och köpa kläder.

Och det går åt :P och man vill ju kunna känna sig fin också.

Just nu känner jag mig inte fin (har mest bara mjukisbrallor) kul om man tex

vill ut på krogen eller ska på fest ^^ klädproblem OH JA..







Presentation


Hej! I den här bloggen kommer du kunna läsa om min vardag som sambo till världens underbaraste kille

Gravidräknare

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Besöksstatistik

Omröstning

När ni ska koppla av, vad har ni för avkoppling?
 Ta ett bad
 Krypa ner i soffan och glo på Tv
 Läsa en bra bok
 Sticka, sy el virka
 Lyssna på musik
 Sortera foton
 Blogga
 Pyssla (scrapbook el annat pyssel)
 Ut & gå
 Vila

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards