Tessali

Alla inlägg den 21 januari 2011

Av Therese - 21 januari 2011 09:35

Kollade nyss ekonomin & inser att jag endast har 1318kr efter att räkningarna är betalda & maten inhandlad! Även om det inte är jätte mycket pengar så kommer jag klara mig på det =) eller jag måste det! Kan liksom inte trolla fram pengar ^^ vilket man önskar att man kunde ibland =) hade kunnat haft ca 600kr mer om det inte hade varit för att jag har köpt lite kläder! men med andra sidan så ÄR kläder något som går åt och något som är bra att ha!


Hade väl kunnat inhandla endast en tröja (det lider jag mest brist på) och tagit det andra sen som byxor och annat krafs! Men så långt tänkte inte jag :o


Men som som sagt jag sitter inte i sjön! Räkningarna kommer bli betalda, maten kommer finnas på bordet och jag har tak över huvudet, en säng att sova i, kläder att ta på mig! och jag har pengar kvar OM något skulle inträffa ^^_^^ 


Har märkt att jag blivit åter igen rund om magen :( och det känns verkligen inte bra! jag som var så duktig innan jul med träning och kosten! Nu håller jag inte på med någonting :/ snart är jag inte en stolt 38a längre utan en 42/44 *suck*


Har satt ett datum :) 1 Mars börjar jag träna igen samt äta sundare! Det kommer bli oerhört tufft att kliva in på gymmet & börja träna igen! MEN denna gång ska jag inte misslyckas! Jag ska fixa detta och jag ska gå ner i vikt igen. Ska bli en stark 36/38.

(pratar om klädstorleken fall någon undrar)


I sommar vill jag vara fin! kunna gå till badstranden & bada. Utan att behöva försöka dölja fettvalkarna på magen! Ingen har sagt något till mig men jag mår inte bra och tycker inte jag är vacker när magen är knubbig!


Fram till 1 Mars ska jag dra ner på rökningen, smyga in sallad och grönsaker till maten! och börja gå ut och gå minst 15min per dag fram till det är dags för gymmet. För då kommer det inte bli lika tufft..


Den dagen, kommer jag behöva all peppning jag kan få + lite till ;-)


Nej nog pratat om pengar & vikt! Jag duger som jag är! men som sagt vad lite mindre fettvalkar så skulle jag må perfekt!


Tack och hej feta tjej ;)










Av Therese - 21 januari 2011 07:25

Godmorgon alla mina vänner & även till Er andra också!   Idag är det Fredag om det nu någon som missat det. Nog för att fredagarna brukar vara veckans höjdpunkt så det är nog ingen som glömt det ^^ 


Får se vad man ska hitta på under dagen fram tills att Micke kommer hem?! får nog bli en myspys dag! Ligga i sängen & titta på tre kronor, äta godis, bada & sen pyssla om sig själv lite granna     det vill säga plocka ögonbrynen, färga dom & måla naglarna till någon schysst färg. Btw har jag ganska dåligt med nagellack   så det kanske är något jag ska införskaffa sen!


I kväll ska jag, min sambo, Carro (kontakt person) och 3 "vänner" till henne bowla   det kommer bli kul. Självklart ska vi försöka spöa pojkarna ^^ får se om vi lyckas. Men med mig i laget så tror jag vi kommer förlora stort :P för jag är urusel på det. Men ska ändå bli kul...


Ska äta mat där före och sen drar discobowlingen igång! *Spännande* jag som aldrig har varit på discobowling! kommer bli awesome!!! 


Håll tummarna & tår för att det blir en lyckad kväll och att vi spöar pojkarna stort. Inte för det är det viktigaste att vinna. Men visst är det kul?!


Vad ska ni göra denna fredag kväll? festa? mysig hemma kväll? barnvakt? djurvakt? sitta vid datorn? umgås med vänner? :-)

Berätta. Är nyfiken?! :D


Jag hoppas att ni får en riktig trevlig fredag kväll samt en mycket bra helg!!!





Presentation


Hej! I den här bloggen kommer du kunna läsa om min vardag som sambo till världens underbaraste kille

Gravidräknare

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Besöksstatistik

Omröstning

När ni ska koppla av, vad har ni för avkoppling?
 Ta ett bad
 Krypa ner i soffan och glo på Tv
 Läsa en bra bok
 Sticka, sy el virka
 Lyssna på musik
 Sortera foton
 Blogga
 Pyssla (scrapbook el annat pyssel)
 Ut & gå
 Vila

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards