Tessali

Alla inlägg under januari 2011

Av Therese - 25 januari 2011 10:30

Frukost time  käkade bara lite youghurt i morse med Micke! Var inte alls sugen på något mer. Micke tyckte att jag skulle ha ätit en macka också. Men när suget och inte hungern finns där så varför tvinga sig själv? men nu börjar magen kurra ganska ordentligt.. Så lite frukost sitter nog inte helt fel ;-)


Macka & te får det nog bli. Hade varit gott med youghurt till. Men tog det sista i morse.

Var på affären nyss men köpte jag hem mer youghurt? nopp :-(


Sen blir det & krypa ner i sängen under "mitt" super varma och sköna duntäcke för och se på avsnitt av tre kronor =D så otroligt bra program!


 

Av Therese - 25 januari 2011 07:30

Jag älskar dig jätte mycket har aldrig kännt såhär starkt för någon annan!

Är verkligen lycklig för att jag funnit dig! Ett liv utan dig skulle aldrig mer bli sig likt.

Hoppas verkligen att det aldrig kommer ta slut mellan oss baby! Du är det bästa som har hänt i mitt liv. Du har på två sekunder förändrat mitt liv till det bättre! Trodde aldrig att jag skulle kunna må såhär bra.  Trodde aldrig att jag skulle kunna älska någon så starkt som jag gör för dig!


Du har dina brister och gör ibland lite galna saker som jag inte gillar. Men som du säger, det är inte lätt & leva med dig men det är heller inte lätt och leva utan dig! Och det stämmer oerhört bra. Det är INTE lätt & leva tillsammans med dig alla gånger men det skulle vara ännu svårare och inte få leva med dig i huvudtaget ^^_^^


Ibland är vi så oherhört olika, men ibland är vi också så otroligt lika!!! vilket gör att jag har ibland väldigt lätt för att förstå dig! =) och det är nog det som gör att vi passar så bra tillsammans <3 ;-)


Jag hoppas självklart att det aldrig ska ta slut mellan oss, men någon gång kanske det gör det?! och vet du vad min största räddsla är då, iaf en av dom? att vi kommer lova varandra en vänskap! men att ju mer tiden går att vi inte kommer vara vänner. Att vi blir "bekanta" säger hej till varandra och sedan går.... Vill ALDRIG att det ska ske! vill kunna krama om dig, säga hej och prata lite innan man går vidare. Vill aldrig förlora vänskapen! vill aldrig förlora dig helt och hållet....


Men nu ska vi inte tänka på det som kan hända i framtiden OM det händer..

Nu ska vi blicka framåt och se allt på den ljusa sidan!


TACK älskling för att du har kommit in i mitt liv. Du är mitt allt <3

Puss på dej världens finaste kille


          






Av Therese - 25 januari 2011 07:06

Godmorgon alla underbara människor i detta land  är otroligt trött idag också, vilket jag var igår med :( skulle vara skönt & krypa ner under täcket & sova ett par timmar. Men då kommer jag vara pigg fram i mot kvällen och då kommer klockan bli mycket innan jag somnar! så detta med & sova nu försöker jag undvika ^^ gäller och hitta på saker så man glömmer tröttheten ;-) men att hitta på saker är inte det lättaste :/ egentligen finns det mycket saker att göra men frågan är bara VAD ska man göra?! 


Ska nog ta & fixa lite frukost (orkade inte käka det med Micke idag) var för trött, icke hungrig och icke sugen! så frukost och kaffe till programmet sjukhuset blir det nu.


Sen blir det några avsnitt på favorit serien tre kronor = nostalgi serie som väcker minnen <3 =)


Efter det har jag ingen koll på vad jag ska hitta på. Blir väl tvätt och matlagning!

Idag blir det kyckling, tikka masala (?) el vad det heter & wok =) mumms!


Simma lugnt ;-)

Av Therese - 23 januari 2011 17:49

Har inte varit såhär glad på länge som jag är idag!   något fantastiskt har hänt. Jag kan fortfarande inte förstå det, jag kan fortfarande inte smälta det som hänt ännu! Går inte att beskriva i ord hur överlycklig jag faktiskt är! Jag visste att jag skulle bli glad, jag visste att jag skulle bli överlycklig. Men trodde aldrig att jag skulle känna såhär som jag gjorde. Jag trodde aldrig att det skulle bli så mycket känslor på en och samma gång! Jag skrattade & grät om vart annat ^^_^^


Det otroliga som har hänt ÄR att Sigge (katten) som försvann den 20/12 har kommt hem igen   Jag berättade i en tidigare blogg att han har gett sig ut på äventyr och att jag saknade honom jätte mycket. Och nu ÄR han hemma hos mig igen! min fina pojke. Jag finner inga ord hur glad jag är och tacksam att han lever.


Sigge kom hem väldigt smal, rivsår på näsan och väldigt smutsig. Men annars mår han helt OK.. Ska pyssla om honom och ge honom massa kärlek! snart är han precis som vanligt =)





Av Therese - 23 januari 2011 11:19

Redan söndag. Helgen har som vanligt gått i rasande fart. Hinner knappt märka av helgen fören den är slut... Önskar helgerna kunde vara längre och veckodagarna kortare så man får lite mer tid med Micke! ^^ _^^ =) skulle inte vara fel...


Fredags var vi och bowlade i stan =) käkade en bit mat innan och det var tyvärr inte det godaste maten jag ätit tyvärr. Det var som drog ner "poängen" på maten var att kycklingspätten var kalla och potatisgratängen var typ hård och inte alls sådär god som den "brukar" vara när man käkar det..


(käkade bufé)


Bowlingen gick inge vidare men det var helt okej ändå :)


Lördagen var jag och älsklingen i Örebro! Mathandlade på willys som sagt och sen åkte vi till honom & tömde avariumet och släpade med det hem för att fylla upp det.


Söndag är det idag. Än har det inte hänt så mycket. Vi har druckit kaffe, käkat frulle, umgåts med "systers" gubbe Fredrik. Och så har jag gått igenom två kartonger från förrådet ^^ ja det är väl det som har hänt NU. Får se vad som händer resten av dagen! Det lär märkas sen *ler*


Nej nu ska jag hitta på något vättigt...

Uppdaterar mer sen ^^_^^ :D


Av Therese - 22 januari 2011 08:42

 


Idag ska jag & älsklingen åka till Örebro   som ni ser på bilden så ska vi till willys. Ska bli riktigt nice och handla hem mat! för det mesta är slut. Har några enstaka köttbullar kvar och så pasta! och det klarar man sig inte länge på ;P


Hoppas att det inte är allt för mycket folk ute! men det är det säkert eftersom det är helg och folk är lediga från sina jobb!


Annars händer det inte så mycket mer idag! blir mest och ta det lugnt.

Möjligen att vi käkar tills vi spricker ;) men det är en annan 5:a =)




Av Therese - 21 januari 2011 09:35

Kollade nyss ekonomin & inser att jag endast har 1318kr efter att räkningarna är betalda & maten inhandlad! Även om det inte är jätte mycket pengar så kommer jag klara mig på det =) eller jag måste det! Kan liksom inte trolla fram pengar ^^ vilket man önskar att man kunde ibland =) hade kunnat haft ca 600kr mer om det inte hade varit för att jag har köpt lite kläder! men med andra sidan så ÄR kläder något som går åt och något som är bra att ha!


Hade väl kunnat inhandla endast en tröja (det lider jag mest brist på) och tagit det andra sen som byxor och annat krafs! Men så långt tänkte inte jag :o


Men som som sagt jag sitter inte i sjön! Räkningarna kommer bli betalda, maten kommer finnas på bordet och jag har tak över huvudet, en säng att sova i, kläder att ta på mig! och jag har pengar kvar OM något skulle inträffa ^^_^^ 


Har märkt att jag blivit åter igen rund om magen :( och det känns verkligen inte bra! jag som var så duktig innan jul med träning och kosten! Nu håller jag inte på med någonting :/ snart är jag inte en stolt 38a längre utan en 42/44 *suck*


Har satt ett datum :) 1 Mars börjar jag träna igen samt äta sundare! Det kommer bli oerhört tufft att kliva in på gymmet & börja träna igen! MEN denna gång ska jag inte misslyckas! Jag ska fixa detta och jag ska gå ner i vikt igen. Ska bli en stark 36/38.

(pratar om klädstorleken fall någon undrar)


I sommar vill jag vara fin! kunna gå till badstranden & bada. Utan att behöva försöka dölja fettvalkarna på magen! Ingen har sagt något till mig men jag mår inte bra och tycker inte jag är vacker när magen är knubbig!


Fram till 1 Mars ska jag dra ner på rökningen, smyga in sallad och grönsaker till maten! och börja gå ut och gå minst 15min per dag fram till det är dags för gymmet. För då kommer det inte bli lika tufft..


Den dagen, kommer jag behöva all peppning jag kan få + lite till ;-)


Nej nog pratat om pengar & vikt! Jag duger som jag är! men som sagt vad lite mindre fettvalkar så skulle jag må perfekt!


Tack och hej feta tjej ;)










Av Therese - 21 januari 2011 07:25

Godmorgon alla mina vänner & även till Er andra också!   Idag är det Fredag om det nu någon som missat det. Nog för att fredagarna brukar vara veckans höjdpunkt så det är nog ingen som glömt det ^^ 


Får se vad man ska hitta på under dagen fram tills att Micke kommer hem?! får nog bli en myspys dag! Ligga i sängen & titta på tre kronor, äta godis, bada & sen pyssla om sig själv lite granna     det vill säga plocka ögonbrynen, färga dom & måla naglarna till någon schysst färg. Btw har jag ganska dåligt med nagellack   så det kanske är något jag ska införskaffa sen!


I kväll ska jag, min sambo, Carro (kontakt person) och 3 "vänner" till henne bowla   det kommer bli kul. Självklart ska vi försöka spöa pojkarna ^^ får se om vi lyckas. Men med mig i laget så tror jag vi kommer förlora stort :P för jag är urusel på det. Men ska ändå bli kul...


Ska äta mat där före och sen drar discobowlingen igång! *Spännande* jag som aldrig har varit på discobowling! kommer bli awesome!!! 


Håll tummarna & tår för att det blir en lyckad kväll och att vi spöar pojkarna stort. Inte för det är det viktigaste att vinna. Men visst är det kul?!


Vad ska ni göra denna fredag kväll? festa? mysig hemma kväll? barnvakt? djurvakt? sitta vid datorn? umgås med vänner? :-)

Berätta. Är nyfiken?! :D


Jag hoppas att ni får en riktig trevlig fredag kväll samt en mycket bra helg!!!





Presentation


Hej! I den här bloggen kommer du kunna läsa om min vardag som sambo till världens underbaraste kille

Gravidräknare

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Senaste inläggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Besöksstatistik

Omröstning

När ni ska koppla av, vad har ni för avkoppling?
 Ta ett bad
 Krypa ner i soffan och glo på Tv
 Läsa en bra bok
 Sticka, sy el virka
 Lyssna på musik
 Sortera foton
 Blogga
 Pyssla (scrapbook el annat pyssel)
 Ut & gå
 Vila

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards