Tessali

Alla inlägg under oktober 2010

Av Therese - 15 oktober 2010 21:09

Fredag kväll & jag sitter hemma och käkar lite chips (som jag fick av Jimmy igår, när han var här och hjälpte mig med datorn) hehe, lite fel ordning det borde ha varit jag som hade gett honom en chipspåse som tack för hjälpen med datorn! hur som helst tack så mycket =P


så chips och äppel juice är vad som gäller hos mig denna fredag kväll :) inte helt fel.


Just nu sitter jag & spelar lite på www.Spelo.se s hemsida =D favorit spelena där är super mario och (tänka spel) =P ja annars händer det inte så mycket.


Väntar på att klockan ska bli 23.00 (då Idol har slutat) då ska jag ringa Marre en sväng! sen blir det lite mer chips och film! sen sova ;)



Av Therese - 15 oktober 2010 10:10

    
   

 

Paljon onnea Cecilia!

ja hyvää syntymäpäivää :)

Rakastan sinua <3





Av Therese - 13 oktober 2010 10:00

Idag är det faktiskt en GODmorgon :) ett under måste ha skett, jag lyckades somna ifrån filmen jag tittade på igår och har sovit gott hela natten! Något jag inte gjort på länge! vaknade pigg & glad vid 08.00 (meningen var att jag skulle ha gått upp 7.30, men väckarklockan ringde aldrig) men vaknade av mig själv vid 8.00 (perfekt) jag kommer hedan efter att börja gå upp 7.30-8.00 snåret varje morgon! För då kommer jag bli trött tidigare på kvällen , pappa tror att jag kommer somna på två röda sekunder då om jag ändrar om natt och uppstignings tiderna =D så vi får hoppas på det :-) men pappa brukar sällan ha fel!^^ hihi..


När jag vaknade så gick jag upp och bäddade sängen (ja måste ha slagit i huvudet) bäddar typ aldrig sängen annars! Men idag kände jag mig på så himla bra humör så det gick bara av farten :) sen gick jag ut i köket och tog tag i diskberget! Känns väldigt skönt och ha det gjort! så i kväll behöver man inte diska så mycket! bara en tallriken, bestick och något glas :) gött..


Nu sitter jag & väntar på att mitt bröd ska jäsa färdigt (ja det har jag också pysslat med under morgonen) =D 10min kvar sen är det färdigt jäst.!


Och snart kommer Nina hit, vi ska dricka kaffe och snacka lite skit. Nice!


När hon har gått hem ska jag laga lite mat (maten e trasig) haha sjuk humör. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på :) märks under dagen!


Av Therese - 12 oktober 2010 12:44

Hur länge ska denna onda cirkel pågå? :o det vet jag inte! Men där i mot vet jag att jag orkar snart inte med detta något mer :( det är fruktansvärt jobbigt och inte kunna sova en hel natt bra. Vill kunna vakna upp på morgonen pigg och glad. Men istället vaknar jag upp trött, grinig och känner mig som en zombi..! Igår så följde jag listan till punkt och prickat med förhoppningar om att det skulle hjälpa mig att kunna koppla av och sova! Men skenet bedrog :( samma visa blev det i natt igen. Sov väldigt oroligt och vände och vred på mig hela natten! När klockan var än runt 7.00 tiden (skulle jag tippa på) så somnade jag helt utslagen och sov riktigt gott till 11.00 tiden (?) när Marre ringde och väckte mig! det var jätte bra att hon väckte mig då, för annars hade jag sovit längre och det är ju inte på morgonen jag ska sova...


Ska gå över till pappa på em och prata med honom! För detta funkar inte längre. Nu känner jag mig trött, orkeslös och gråtfärdig :-( jag som har lite att pyssla med i lägenheten, vill bli klar någon gång! Men orken är som bortblåst ...!


Ska fixa mig något att äta nu, sen ta en varm dusch! Med förhoppningar om att bli lite piggare. Sen blir det nog film, The last song! Tittade på den igår, och den var ju verkligen en 5poängare.! =)


Kram


Av Therese - 12 oktober 2010 12:29

Goodbye Biggest loser! nu är det slut tittat för min del.. När programmet startade så tittade jag på det och tyckte verkligen det var jätte bra! Ganska snart hittade jag en favorit bland alla deltagande & det var Mattias (Spogge) i det gråa laget :-)  och jag sa redan från början att OM Mattias skulle åka ut ur programmet så kommer jag sluta att titta på Biggest loser! Han har varit nära på att få åka hem några gånger men ändå har han lyckats stanna! :-) och jag blev glad varenda gång! Men igår höll det inte längre, så han fick tyvärr åka hem :-( så det betyder att det är slut tittat för min del..! Jag kanske är fjantig som resonerar såhär, MEN jag ser ingen anledning till att fortsätta titta på det när favoriten inte är kvar! Thats it.. Jag tänker hålla mina löften ;-) lite nyfiken kommer jag nog vara & vilja veta hur det går för dom övriga deltagande! Men löfte är ett löfte! Och jag vet att dom kommer kämpa på & klara det galant.. Så jag får hålla tummarna för dom utan att se på det i fortsättningen..! Mattias (Spogge) är en vinnare i mina ögon och han var verkligen jätte duktig :-) han hade en glimt i ögat, var envis, stark och otroligt go! Men det räckte inte hela vägen :-( och det tyckte jag var väldigt tråkigt. Men regler är regler! ^^ Men jag VET att Mattias (Spogge) kommer fixa det på egen hand, han kommer fortsätta sin träning och gå ner i vikt (utan press) eller under tidsbegränsning! heja heja heja! Kämpa på och ge inte upp...


Att han är singel, det förstår jag inte?! jag tycker inte att vikten ska behöva avgöra det :-/ för ärligt talat, han verkar vara en fin och go kille från topp till tå! :-) som har ett hjärta av guld och jag tror att han är en drömkille i alla tjejers ögon! :)


Hittade honom på facebook igår, skrev ett mejl till honom & lade till han som vän! Efter en stund accepterade han vänskapen! Något mejl har ännu inte synts till.. Men det gör inget! han får säkert 100tals med mejl, så han kanske inte orkar svara på alla! Men vem skulle göra det?


Så nu kommer måndagen bara innehålla halv åtta hos mig framför inom tv världen! Goodbye Biggest loser!






Av Therese - 11 oktober 2010 16:48

Har nyss ätit lite honungs melon & druckit grönt te med smak av citron med en liten klick honung i :) mums! Nu sitter jag här & är taggad tills unga mödrar ska börja! Jag verkligen tok älskar det programmet! Dock är det bara 30min, inte ens det då det är reklam! Men det får gå :) förra året hade dom 1timme, tycker det var mycket bättre. Så jag hoppas innerligt att det blir ändring & att progammet blir 1timme =D


Efter unga mödrar ska jag bege mig ut på en promenad :) känner mig inte sådär jäte motiverad! Men behöver komma ut och få lite frisk luft. Just nu tillbringar jag alla timmar inne stort sätt. Inte bra :) ska ta med kameran, får se om det finns något och fota! Tänkte försöka knäppa lite höst bilder. Passa på medans hösten fortfarande är här...


På tal om att ta mer kort, skulle verkligen behöva bränna ner bilderna på en cd skiva! INNAN något händer :S datorn har ju börjat krångla lite till och från. Mest troligt är det att minnet på datorn inte är så mycket att djubla över ;P


Idag känns det som att det är en blogg dag :-) bloggar som aldrig förr! Men sen hur intressant det är på en skala ett till 10 det är en annan femma ;D fast jag skriver inte enbart för och locka läsare, utan jag skriver mycket för min egen del. Kul och kunna gå tillbaka och läsa om dåtiden vad som hänt och inte...!


Nej nu börjar det strax.. Tvtajm! :) kram

Av Therese - 11 oktober 2010 15:39

Första natten i lägenheten sov jag hyfsat bra, kunde ha sovit bättre! Men det var helt OK ändå! Men dom övriga nätterna har jag inte sovit mycket alls =/ vilket betyder att jag känner mig trött och orkeslös! så det är en anledning till att jag inte har kommit så långt med lägenheten. För orken finns liksom inte där. Intresset för att få den i ordning är dock 100% men orken ligger i bott. Vet inte varför jag sover så dåligt. Anledningarna kan vara många! Har funderat fram & tillbaka men inte kommit fram till rätta svaret. Så jag kom på en bra idé och det är och skriva en sömn bok! Skriva ner en anteckning varje morgon om hur man har sovit under natten, och även skriva ner om man gjort någon förändring! Tillslut kanske man kommer fram till vad det är som gör att natten blir störd! Jag hoppas det iaf :) fortsätter det såhär länge till, att natten blir störd och att jag vaknar upp på morgonen trött då får jag nog boka tid på VC och se om dom kan skriva ut några piller! Men det är något som jag ser kommer som sista utväg! För jag vill helst av allt försöka komma på anledningen själv och inte behöva knapra en massa piller :S jag är INTE sådan person som tackar ja till piller i första taget. Som vissa människor gör, dom provar inte att lyckas själva utan dom tackar gladligen ja till piller såfort det erbjuds! (pratar inte skit, säger som det är)


Uppgiften idag som ev kan göra så att sömnen blir bättre är,


  •  Ut och gå en promenad (nu när det är dagsljus samt sol ute)
  • Bädda rent i sängen och försöka göra madrassen lite mjukare
  • Ta bort en el två kuddar (just nu sover jag med många)
  • Ta ett svalt men uppfriskande bad
  • Undvika kaffe på eftermiddagen. Ta istället en kopp te
  • Äta någon timme innan sängdags så man INTE sover på tom mage
  • Sätta upp lite tavlor så inte väggarna är tomma (som dom är nu)
  • Försöka mörklägga rummet, fönstrena här har inga percienner(?)
  • Öppna fönstret & stänga dörren till sovrummet (så det är svalt)

Dessa punkter ska jag ta i tu med idag! Kanske är det något av dessa punkter som gör att jag får svårt att koppla av och sova! :) det är iaf värt ett försök ;)


 


Av Therese - 10 oktober 2010 12:19

Tog en varm dusch igår, lite varmare till och med en jag brukar! Höll dusch slangen mot nacken en bra stund och försökte även massera den med hopp om att det skulle bli bättre :) men ingen skillnad tyvärr! På natten sov jag med en värmedyna på högsta värmen. Det om något borde hjälpa! Men när jag vaknade i morse så gör det faktiskt ondare idag :S känner mig stel och värken sitter i en! Ja man tack ja.


Vill inte ens veta vad det där förbaskade överskåpet till byrån väger! =( lyckades ju som jag skrev igår dagens blogg lägga all tyngd mot nacken! Och det känns vill jag lova!


MEN som Nina sa, det hjälper inte & vara negativ! så fram med all possetiv tänkande så går det nog över :-) ska försöka! Jag har INTE ont, det känns bättre idag! Känns som förut. Känner inte någon smärta! :-)skämt och sido, nej men tänker man hela tiden på hur ont det gör då är det ju min önskan att jag ska ha ont! Men försöker ja istället tänka på att det inte gör ont så går det över :-)för då önskar jag mig istället att det ska bli bra! Man ska vara försiktig med vad man önskar sig :-)


Så nu ska jag sluta och tycka synd om mig själv! Ska börja plocka lite här i lägenheten! =D har en del saker att ta i tu med & det kommer bli så fint när det är klart...


På tal om fint, fick ett erbjudande idag (att jag kunde få en fin och fräsch furubokhylla gratis av ett par kompisar) blev lite smått intresserad, fick en bild på denna bokhylla och försökte se en bild på den i min lägenhet! Men det gick inte, hur jag än försökte! Så tillslut så tackade jag nej. Vad knäpp man är =P men det kändes inte helt rätt! Jag har redan en stor och rymmlig bokhylla. Kan knappast säga att den är fin, men ändå är den fin, alltså den är ful fin =P 


Men TACK snälla iaf för erbjudandet! Den var skit snygg. Hade jag inte haft den jag har nu så hade jag gladligen åkt och hämta den :] men har lite planer för den jag har redan. Men ett stort tack iaf.


Nej nu ska jag inte sitta här och babbla, kanske e bäst och börja så man kan krypa ner under täcket i kväll och tända lite ljus & se på tv (ensam mamma söker)

  

 


Ha en underbar dag !!





Presentation


Hej! I den här bloggen kommer du kunna läsa om min vardag som sambo till världens underbaraste kille

Gravidräknare

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Besöksstatistik

Omröstning

När ni ska koppla av, vad har ni för avkoppling?
 Ta ett bad
 Krypa ner i soffan och glo på Tv
 Läsa en bra bok
 Sticka, sy el virka
 Lyssna på musik
 Sortera foton
 Blogga
 Pyssla (scrapbook el annat pyssel)
 Ut & gå
 Vila

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards